Sök:

Garanti

Hos 4homefritid.se har du alltid 24 månaders garanti på ditt SPA. Vi tillämpar inskickningsservice. Felaktig vara skall reklameras via reklamationsblanketten så snart som felet är upptäckt.
Fyll i blanketten i länken Klicka här för blankett

 Du som kund står själv för frakten medan vi står för returfrakten. Kvitto eller följesedel skall bifogas för att styrka garanti. Observera att garantin enbart täcker funktionsfel. Varor som visar på handhavandefel alternativt har blivit skadade av användaren debiteras därmed en undersökningsavgift på 850:-.

Reklamation/Ångerrätt

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta förutsatt att produkten är i oförändrat skick, dvs. oanvänd och ej förstörd eller skadad, samt att förpackningen är obruten. för att få 100% retur på pengarna.   När du utnyttjar din ångerrätt ska du sända tillbaka den till oss. Observera att du står då själv för eventuella fraktkostnader. Vid eventuell retur skall du kontakta 4homefritid@telia.com